1. Artist Design Shirt 002 - Skate Girl (Juul) (Un
Hier is ook het tweede Design shirt. Het duurde ekkies maar hij is er.  Dit shirt is ontworpen door onze tweede grafische designer: Juul. Wil je meer lezen over Juul? Kijk dan even bij onze artiesten op de website.    Al ... (meer lezen)
vanaf € 29,95 1
2. Artist Design Shirt 001 - Stop Talking Start Do
Het eerste Design shirt is een feit. Het Kost wa moeite ma dan hedde ok wa!  Dit shirt is ontworpen door onze eerste grafische designer: Koen Arens. Wil je meer lezen over onze Koen? Kijk dan even bij onze artiesten op de website. ... (meer lezen)
vanaf € 24,95 1
Wauwzerz Basic Sweater Black (Unisex)
Een tip van ons, als het te koud is voor een t-shirt pak dan iets met lange mouwen. Bijvoorbeeld een sweater.   Onze sweater is gemaakt van 85% biologisch katoen en 15% polyester. De sweater is onderdeel van de Fair Wear Foundation ... (meer lezen)
vanaf € 39,95 1
Wauwzerz Basic White (Unisex)
Mooi wit is ook wit. Daarom hebben wij een wit shirt.    Al onze shirts zijn gemaakt van 100% katoen en zijn onderdeel van de Fair Wear Foundation.    Maattabel:  S: Breedte - 50cm / Lengete - 70cm M: Br ... (meer lezen)
vanaf € 24,95 1
Wauwzerz Flight Tag
Raak jij ook altijd als je rond loopt in de stad zomaar uit het niks je tas kwijt? Wij eigenlijk nooit maar het is wel gewoon leuk om deze eraan te hangen. Voor de gene die liever dingen tagged dan mensen. 
€ 5,95 1
Wauwzerz Snapback Cap Grey [unisex]
Heb je geen zin om je haar te fixen? Dan zet je gewoon een pet op je hoofd. Je mag je pet ook ergens anders zetten dan op je hoofd maar dat draagt toch minder makkelijk.   
€ 24,95 1