Our artists

Juul Lit

Juul Lit is in 2018 afgestudeerd als Grafisch-Ruimtelijk vormgever aan de kunstacademie AKV. St. Joost te Breda. Sindsdien werkt ze in haar atelier aan allerlei verschillende projecten; het ontwerpen van een huisstijl, het cureren van een expositie of het maken van een muurschildering; ze grijpt ieder project met twee volle handen aan.

 

De affiniteit voor het ontwerpen van t-shirts gaat diep bij Juul. Niet alleen verkoopt ze al een aantal jaar haar illustraties op t-shirts via Instagram, ze heeft zelfs haar hele afstudeerproject gewijd aan het ontwerp van een souvenirshirt (‘greetings from …’). Toen ze werd gevraagd om een ontwerp voor Wauwzers te maken werd ze hier dan ook dolenthousiast van.

 

Het ontwerp van het t-shirt is gebaseerd op haar eigen ervaring met skaten, no more words needed right..?

 

Koen Arens

Koen Arens is een jonge en ondernemende designer uit Ooij. Koen is een zelf aangeleerde grafisch ontwerper. Onder de naam ARENSA heeft koen een succesvol grafisch reclamebureau en specialiseert hij zich in typografie. Als ARENSA doet Koen verschillende opdrachten als posters, logo’s, visitekaartjes en alles wat verder komt kijken bij een succesvolle huisstijl.


Volgens Koen zegt beeld alles! “Allemaal leuk en aardig, maar als u de klant niet bij de eerste blik overtuigt, gaat hij naar een ander. Sta je dan, met je goede gedrag”. Zijn doel is om altijd voor de juiste eerste indruk te zorgen. “Ik werd van al die uren lange afspraken moe en wil juist gewoon aan de slag. Daarom ook de term; Stop Talking Start Doing”. Dit ontwerp heeft Koen speciaal voor Wauwzerz ontworpen en was hiermee de eerste grafische artiest waar Wauwzerz mee samenwerkte.