Van 'Okee' naar 'Wauw': Ons verhaal

Wij zijn Thomas en Mike, twee ondernemers met een passie voor grafisch design en fashion. In 2015 is het idee voor Wauwzerz geboren vanuit een brainstorm en vanaf toen waren wij niet meer te stoppen. Vanaf 2018 is Wauwzerz een realiteit en klaar om te knallen. 

 

Maar waarom Wauwzerz?

Het begon allemaal met een simpel woordje 'Wauw'. Je kent dat gevoel wel toch? Je bent ergens, er gebeurt iets tofs en die energie ervan voel je tot in je tenen. Zonder erbij na te denken zeg je: 'Wauw'. Even sta je stil, compleet overdonderd door wat je meemaakte. Je vertelt er waarschijnlijk over aan andere mensen want dit gevoel is bijzonder, voel je bijna nooit. En juist dat gevoel willen wij tot uiting brengen. We ontdekten dat grafische kunst als kunstvorm nog te veel ondergewaardeerd wordt en de combinatie tussen grafische kunst en fashion nog niet wordt gebruikt. Oplossing? Simpel! Wij verspreiden grafische kunst op een toegankelijke manier door het draagbaar te maken. 

 

Hoe dan?

Kleding is de reflectie van wie je bent en maakt ieder persoon uniek. Naast kleding is ook ieder grafisch ontwerp uniek, ieder ontwerp is anders en hoe dan ook creatief. Hoe tof is het om beginnend of ervaren grafisch designers de kans te geven om totaal los te gaan op onze shirts of truien? De designer ontwerpt, wij maken de kleding. Alles is mogelijk, niets is te gek.

 

Doordat wij op deze manier met onze kleding grafische kunst letterlijk de straat op brengen, wordt het toegankelijk, maar blijft het tegelijkertijd bijzonder! en jij met je unieke designshirt van Wauwzerz blijft lekker anders dan de rest. Tof toch? En als je bestie denkt: 'Wauw, wat een tof shirt!', mag je hem of haar best doorsturen naar onze webshop!